Angelique Ardon

Angelique Ardon is Gezondheidszorgpsycholoog, Klinisch psycholoog en Psychotherapeut. Zij is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van complexe problematiek en werkt uitsluitend in de Gespecialiseerde GGZ. Haar interesse gaat vooral uit naar vroegkinderlijke traumatisering zich uitend in dissociatieve klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Vooral als sprake is geweest van eerdere behandeling, als de diagnostiek onduidelijk is gebleken of als de therapeutische relatie is vastgelopen, kan zij worden geconsulteerd voor advies en behandeling.

Zij werkt vanuit een psychodynamisch, cliëntcentered en systeemtherapeutisch perspectief. Verder geeft zij supervisie aan collega’s onder andere in het kader van de GZ-opleiding maar ook in geval van dissociatieve problematiek.

Zij is lid van de landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten, LVVP. Haar praktijkvoering is in 2018 door de LVVP gevisiteerd en goedgekeurd. Zij werkt op ma t/m donderdag bij de praktijk.

BIG-nummer Gezondheidszorgpsycholoog/Klinisch psycholoog (BIG art.14): 59048826825
BIG-nummer Psychotherapeut: 79048826816
AGB code: 94007904

angelique@psychotherapiepraktijkardon.nl
Robert Vroon

Robert Vroon is bewegingsagoog en Psychotherapeut.
Hij heeft bewegingswetenschappen gestudeerd in Amsterdam en is tijdens deze studie enthousiast geworden voor het gebruiken van beweging en het lichaam bij psychologische en psychiatrische problematiek. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in lichaamsgerichte en verbale psychotherapie.

Zijn ervaring is gelegen in jarenlang werken met vroegkinderlijke problematiek, persoonlijkheidsstoornissen, en dissociatieve stoornissen. De onderliggende oude patronen en negatieve boodschappen kunnen worden onderzocht en bewerkt. De veelal in het lichaam opgeslagen onverwerkte ervaringen kunnen worden losgelaten. Hij werk vanuit een cliëntcentered referentiekader. Op maandag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag is hij werkzaam bij Psychotherapiepraktijk Ardon. 

Op maandag en donderdag heeft Robert praktijk op de 'sGravendijkwal, 66, 3014 EG, Rotterdam. Op woensdagmiddag is hij werkzaam op Kanaalpark 157, 2321 JW, Leiden. Op vrijdag werkt hij op de hoofdlocatie in Hillegersberg.


BIG-nummer Psychotherapeut: 9055303616

AGB code: 94010320

robert@psychotherapiepraktijkardon.nl